• svart-falsat-tak-1024x768

Din kompletta plåtslagare

​​​​​​​
Vi utför alla olika typer av jobb inom plåtarbeten med en noggrannhet och hög kvalitet som gör att du som kund får bästa möjliga resultat. En stor vikt läggs vid att du ska få en rak och ärlig kommunikation av oss, så att du alltid vet vad som gäller och vem du kan vända dig till.
Vi är tre utbildade plåtslagare som utför uppdrag.

Takbyten


Om du går och funderar över ett nytt tak är det bara att du ringer oss. Du får en gratis offert av oss där du inte binder dig till något, utan du kan i lugn och ro fundera över alternativet. Vi kommer ut och kollar, värderar och ser till så att du får offerten inom kort tid. Du kan välja vilken färg du vill ha och du får ett komplett falsat plåttak.
 
Om du inte är säker på vad du är ute efter kan du ringa oss för råd eller hjälp!

Skorsten


För att det inte ska regna in i husets skorsten är det viktigt att det finns en skorstensbula. Den skyddar och ser till att skorstenen klarar av alla väder i vårt nordiska klimat.
 
Bulan förhindrar att fukt tar sig in genom skorstenen vilket gör att du slipper onödiga skador. Förr i tiden eldades det med ved eller med olja, vilket gjorde att allt som ramlade ner i skorstenen brändes upp. Men nuförtiden eldar man inte på samma sätt och då kan fuktskador eller svamp uppstå.
 
Vi ger en fri offert om du undrar vad det skulle kosta med en skorstensbula till din fastighet.

Mindre plåtarbeten


Vi gör allt från att rengöra rännor, rör och tak till att ordna ett nytt fönsterbleck till dig. Dessa mindre jobb är väldigt viktiga för att din fastighet ska må bra. Om rännor och rör inte rengörs ordentligt kan smutset rosta hål och förstöra plåten. Det är också viktigt att på vintern se till att det inte hänger några istappar från ditt hem eller fastighet, då det är en stor säkerhetsrisk.
 
Vi åker upp med skylift och hackar bort istapparna.