Om oss

Vi vill ha en närhet till dig som kund

Med fria offerter och noggrant arbete är Stefans Plåtslageri din lokala aktör inom allt som har med plåtarbeten att göra. Under vintern sköter vi snöröjning, sandning och tar bort istappar från fastigheter.
 
Vad du än behöver när det gäller plåtarbeten finns vi här och levererar kvalitativa och tidseffektiva tjänster. Det kan bland annat handla om fönsterbleck, skorstensarbeten, takbyten, rännor eller rör som behöver bytas eller rensas.
 
Om du funderar över hjälpen du kan få av oss, eller är i behov av tips och råd, är det bara att du ringer eller mejlar oss så får du en rak och ärlig dialog med oss.
 

Så föddes Stefans Plåtslageri

30 år efter att Stefan inledde sitt arbete som plåtslagare startade han verksamheten för att kunna få en rakare kommunikation och högkvalitativ service till kunder. 2014 var året och det har varit en utmanande men väldigt givande resa för både Stefan och resten av personalen.
 
Vi är tre utbildade plåtslagare, en administratör och extrapersonal under vintern. Det viktiga för oss är att varje kund får bästa möjliga resultat på arbetet som du vill ha utfört. Därför jobbar vi med en grundlig noggrannhet och snabb service i varje arbete vi utför.